OZÓ Desinfecta, provocant l’eliminació de virus, bacteris, fongs, floridura, espores, algues, toxines, plaguicides, protozous, sense deixar residus, i després esdevé Oxigen.

Author:

OZÓ Desinfecta, provocant l'eliminació de virus, bacteris, fongs, floridura, espores, algues, toxines, plaguicides, protozous, sense deixar residus, i després esdevé Oxigen.¿Qui no reconeix aquesta olor fresca i a net, de pluja de primavera?

És resultat de la creació d’OZÓ per la natura.

És el desinfectant ecològic més potent del món.

Desinfecta, provocant l’eliminació de virus, bacteris, fongs, floridura, espores, algues, toxines, plaguicides, protozous, sense deixar residus, i després esdevé Oxigen.

L’OZÓ Elimina tota classe d’olors.

Elimina tota mena d’olors desagradables en l’ambient i en l’aigua, a més dels “colors” a l’aigua.

L’OZÓ és la millor elecció per desinfectar. Amb un estalvi considerable productes contaminants.OZÓ Desinfecta, provocant l'eliminació de virus, bacteris, fongs, floridura, espores, algues, toxines, plaguicides, protozous, sense deixar residus, i després esdevé Oxigen.

L’OZÓ és la millor elecció per desinfectar i purificar l’aigua amb un gran augment de la qualitat de l’aigua. Amb l’Ozó es produeix una concentració elevada d’oxigen a conseqüència de la descomposició de l’OZÓ a l’aigua, permetent una millora en les marques de l’esportista i a més contribueix a la salut dels esportistes evitant els efectes perniciosos del clor a llarg termini.

És un compost de la NATURA que no pot ser emmagatzemat ni transportat pel que ha de produir-se en el lloc d’aplicació mitjançant generadors.

Esterilitza i purifica l’ambient. El seu poder desodorant i la seva acció desinfectant, tant de l’aire com de l’aigua, esterilitza i purifica l’ambient.