Klouz Andorra us fa possible l’estil de vida desitjat a Andorra

Author:

Klouz Andorra Live. A Klouz us regalem temps Klouz Live. Klouz Andorra us fa possible l’estil de vida desitjat a Andorra, cuida'n de vosaltres i de la vostra llar al Principat d’Andorra.  Basem els nostres serveis en la discreció, l’eficiència i la qualitat perquè la vostra estada i experiència siguin inoblidables.  La vostra satisfacció ens fa millorar i innovar cada dia tenint cura de tot el vostre patrimoni a Andorra.  Servei de Cangur a Andorra

Klouz Andorra Live. A Klouz us regalem temps Klouz Live. Klouz Andorra us fa possible l’estil de vida desitjat a Andorra, cuida’n de vosaltres i de la vostra llar al Principat d’Andorra.

Basem els nostres serveis en la discreció, l’eficiència i la qualitat perquè la vostra estada i experiència siguin inoblidables.

La vostra satisfacció ens fa millorar i innovar cada dia tenint cura de tot el vostre patrimoni a Andorra.

Servei de Cangur a Andorra

Disposem de cangurs per tenir cura dels menuts de la casa.*

Rebost (Fem les seves compres a supermercats i botigues)

Faciliteu-nos una llista de la compra i trobareu els queviures emmagatzemats a la cuina. Des de refrescs, lactis i begudes fins a fruita i verdura, articles de parafarmàcia, entre d’altres.*

Gestions administratives a Andorra – Residencia fiscal Andorra

Klouz s’encarrega de gestionar els proveïdors externs (Andorra Telecom, FEDA) en cas de revisions, obres, talls i d’altres.

Servei postal

Recollim el correu de la bústia i altres petits paquets de La Poste i Correos Espanyols, i us els lliurem amb puntualitat.

Tunning Experience: amb el vostre feedback, adaptarem els serveis al vostre gust i expectatives.

*Els serveis de terceres empreses i els productes adquirits no prevists en el contracte es facturen separadament al client.

Determinats serveis requereixen el consentiment contractual (per escrit) del client, prèvia gestió.

El personal de Klouz disposa de titulació oficial per oferir els serveis contractats.

info@klouz.net

+376 348 888

Klouz Andorra us fa possible l’estil de vida desitjat.

Klouz Andorra Live. A Klouz us regalem temps Klouz Live. Klouz Andorra us fa possible l’estil de vida desitjat a Andorra, cuida'n de vosaltres i de la vostra llar al Principat d’Andorra.