Excursió amb RAQUETES DE NEU a ANDORRA rutes guiades amb raquetes de neu a Andorra Lloguer raquetes de neu Andorra

Author:

Excursió amb RAQUETES DE NEU a ANDORRA amb Esports Elit Canillo Andorra

Si no saps o no vols esquiar, la manera més fàcil de gaudir de les muntanyes blanques d’Andorra és amb raquetes de neu. No necessites cap nivell tècnic i no presenta cap dificultat física. Es tracta d’un passeig insòlit sobre la neu de muntanya amb raquetes als peus. Quan ho hagis provat, repetiràs.

Llogar raquetes de neu a Andorra i anar pel teu compte. No et preocupis, t’explicarem exactament quina ruta pots fer. I com funcionen les raquetes de neu. Contractar un guia que et porti i t’ensenyi els llocs meravellosos d’Andorra. https://esportselit.com/ 

esportselit@andorra.ad

Excursió amb RAQUETES DE NEU a ANDORRA amb Esports Elit Canillo Andorra  Si no saps o no vols esquiar, la manera més fàcil de gaudir de les muntanyes blanques d’Andorra és amb raquetes de neu. No necessites cap nivell tècnic i no presenta cap dificultat física. Es tracta d’un passeig insòlit sobre la neu de muntanya amb raquetes als peus. Quan ho hagis provat, repetiràs.  Llogar raquetes de neu a Andorra i anar pel teu compte. No et preocupis, t’explicarem exactament quina ruta pots fer. I com funcionen les raquetes de neu. Contractar un guia que et porti i t’ensenyi els llocs meravellosos d’Andorra. https://esportselit.com/   esportselit@andorra.ad  Rutes amb raquetes de neu al Principat d’Andorra amb Esports Elit  Les rutes guiades amb raquetes de neu a Andorra són activitats esportives

Rutes amb raquetes de neu al Principat d’Andorra amb Esports Elit

Les rutes guiades amb raquetes de neu a Andorra són activitats esportives que combinen natura i esport i consisteixen a fer excursions per les muntanyes més conegudes, equipats amb raquetes de neu. Els nostres guies professionals adapten el nivell de dificultat al nivell del grup perquè tothom gaudeixi de l’activitat i els paisatges nevats del Principat d’Andorra.

Les raquetes de neu són uns complements que s’acoblen a les botes i serveixen per desplaçar-se còmodament per terrenys nevats o glaçats. Són ideals per gaudir de les muntanyes nevades a Andorra i practicar senderisme, muntanyisme o alpinisme amb neu verges. https://esportselit.com/  esportselit@andorra.ad

Viu les muntanyes nevades a Andorra i els nostres fantàstics paisatges blancs. Practica esport i gaudeix de la natura amb total seguretat amb les excursions guiades amb raquetes de neu a ~ Andorra by Esports Elit Andorra Guies amb títol oficial reconegut a Andorra.

https://esportselit.com/ 

esportselit@andorra.ad 

Botiga en línia

Venda de material de Telemark amb les ofertes que faré

Venda d’esquí de muntanya amb ofertes

Venda de paquets turístics (lloguer esqui i forfets)

Lloguer d’esquís

Activitat de Raquetes de neu (hivern)

Activitat d’esquí de muntanya (hivern)

25 de novembre del 2020. Les estacions d’esquí d’Andorra estan treballant per oferir un forfet amb assegurança a tots aquells practicants que vulgui fer esquí de muntanya dins del domini. Així ho ha fet saber el secretari d’Estat d’Economia, Èric Bartolomé, aquesta tarda durant la roda de premsa posterior al consell de ministres, on ha presentat l’aprovació d’un reglament per regular els esports de neu a les pistes. Bartolomé ha detallat que el forfet podria ser un passi únic per a totes les estacions per tal de facilitar que els usuaris no hagin de pagar a cada estació, tot i que seran les empreses explotadores qui anunciïn les mesures definitives. 

El text aprovat pel Govern té com a objectiu fixar els requisits per a la pràctica d’aquests esports i afecta les empreses explotadores i concessionàries i als usuaris que facin esquí de muntanya, passejades amb raquetes o sense, excursions amb motos de neu, etcètera. Les estacions hauran d’elaborar i presentar anualment al Govern un reglament d’ús que l’executiu haurà de validar per tal d’informar els usuaris de quines modalitats poden practicar dins les pistes i quins no, fet que permetrà a l’empresa tenir la potestat d’autoritzar on, quan i com es poden practicar els esports de neu dins la seva estació.