Els comerciants reben l’arribada del Black Friday amb una barreja d’esperança i incertesa

Author:

Els comerciants reben l’arribada del Black Friday amb una barreja d’esperança i incertesa

https://blackfridayandorra.com/

El Black Friday s’ha estès al llarg dels anys. Hem passat de parlar d’un sol dia a un cap de setmana o d’una setmana sencera. Enguany és l’any de recuperar tot el que el 2020 no es va poder fer, és per això que els comerciants han aplicat descomptes per cridar l’atenció dels clients. 

Tenint en compte que està essent un any complicat, Nathalie Vierzon, de la botiga G de Guax, espera que aquesta iniciativa animi a la gent a comprar, tenint en compte els descomtpes.

Francesc Montilla, de Home Gallery, ha explicat que «fem bones promocions entre el 20 i el 30% de descompte» i animen a la gent a que s’apropi a la botiga. 

L’esperança dels comerciants és bona, creuen que hi haurà una gran afluència de turistes i que la gent del país també se sentirà atreta per les ofertes. 

«Esperem que vingui molta gent», ha afirmat Vierzon, tenint en compte que les rebaixes sempre motiven a la clientela i confia poder treballar força també el cap de setmana. 

Tot i les bones sensacions, creuen que presentar el passaport Covid per accedir als establiments de la restauració afectarà també el comerç.

Montilla té dubtes de si aquesta nova mesura sumarà o restarà clientela i espera fer-ne valoracions d’aquí uns dies. 

Comença el cap de setmana del Black Friday amb moltes ganes per part dels comerciants però amb incertesa per l’arribada de clients.

TEXTO PROPIEDAD: https://m.andorradifusio.ad/noticies/comerciants-reben-arribada-black-friday-barreja