GRIFO VACANCES – último fin de semana de octubre ven a disfrutar de Andorra antes de la temporada de invierno a precio promocional

Author:

Último minuto! ¡Para este último fin de semana de octubre, ven a disfrutar de Andorra antes de la temporada de invierno a precio promocional! . Nature / Andorra Shopping Festival a partir del 29 de octubre / Spa Wellness Andorra. grifovacances@andorra.ad 

Av. Encamp 29, Pas de la Casa AD200,

Principat d’Andorra – T. 00 376 855 250

Grifó Vacances – Alquiler de Apartamentos

Dernière minute ! Pour ce dernier week-end d’octobre venez profiter d’Andorre avant la saison d’hiver à prix promo ! . Nature / Andorra Shopping Festival à partir du 29 octobre / Spa Wellness Andorra.

grifovacances@andorra.ad

Grifó Vacances – Alquiler de Apartamentos

ESDEVENIMENTS PER A TOTHOM A LA TARDOR ARRIBA L'ANDORRA SHOPPING FESTIVAL! El novembre és el mes per excel·lència en què tradicionalment anem a comprar i renovem el nostre armari. Tendències, gastronomia i moltes animacions i música en directe que no et pots perdre… T’esperem del 29 d’octubre al 14 de novembre a l'Andorra Shopping Festival, l’esdeveniment gratuït que podràs gaudir amb els teus a l’aire lliure. Hi hauran moltes sorpreses per a tothom! *Aquest programa pot ser modificat en tot moment per motius aliens a l’organització.

ESDEVENIMENTS PER A TOTHOM
A LA TARDOR ARRIBA L’ANDORRA SHOPPING FESTIVAL!
El novembre és el mes per excel·lència en què tradicionalment anem a comprar i renovem el nostre armari. Tendències, gastronomia i moltes animacions i música en directe que no et pots perdre… T’esperem del 29 d’octubre al 14 de novembre a l’Andorra Shopping Festival, l’esdeveniment gratuït que podràs gaudir amb els teus a l’aire lliure. Hi hauran moltes sorpreses per a tothom!

*Aquest programa pot ser modificat en tot moment per motius aliens a l’organització.