GUSTOS I COLORS | Personalització ampolles de champagne House Lecomte Père et Fils de Vinay a Andorra. Champagne a partir de 18€

Author:

Personalització de les nostres ampolles de champagne House Lecomte Père et Fils de Vinay, a petició, a Andorra. Champagne a partir de 18€ amb un mínim de 6 ampolles.  https://champagne-and.com/

GUSTOS I COLORS. Roger JAMIN Personalització ampolles de champagne House Lecomte Père et Fils de Vinay a Andorra. Champagne a partir de 18€ amb un mínim de 6 ampolles.

Treballem per associacions, institucions, clubs esportius, empreses petites, mitjanes i grans.  Però sobretot per a tota classe de clubs esportius. Tenim moltes referències per oferir-vos.

Descobriu les cuvées de la Champagne House Lecomte Père et Fils de Vinay, prop d’Épernay (51), elaborats amb passió, per al màxim plaer dels vostres convidats

Ampolles personalitzades. 

Disposem d’un departament dedicat exclusivament al Disseny Professional d’etiquetes dels nostres “champagnes”. Posem a la teva disposició la nostra experiència per a crear un detall espectacular! .

Caixes i lots personalitzats. Caixes, estotjos i cofres. En fusta, pell i cartó. Tot personalitzat! 

Lots i Ampolles connectades! Connecta les teves ampolles. Implantar un codi QR en les teves ampolles o lots et permetrà oferir fantàstiques opcions en llegir-lo amb el mòbil.

Lots i ampolles de champagne personalitzades | Organització de Tastos de champagne a domicili | Assessorament Sommeliers.

Vivim amb tu la teva passió pel Champagne, per les teves begudes favorites i la gastronomia. Tota l’actualitat i les darreres notícies del sector per continuar aprenent i compartir. 

Posis en contacte amb nosaltres i demani pressupost. 

CONTACTE: GUSTOS I COLORS. Roger JAMIN – Gerent. Champagne LECOMTE – M.+376 380 123. gustosicolors@gmail.com   – https://champagne-and.com/ 
 

SARL CHAMPAGNE LECOMTE PERE ET FILS s’engage à ce que la collecte et le traitement de vos données, effectués à partir de notre site champagne-lecomte-pereetfils.com.

Champagne LECOMTE et FILS. La nostra història – Vinay.

Champagne LECOMTE et FILS. Casa nostra, 150 anys d’història. 

Des de 1859 treballem la vinya de generació en generació. El desenvolupament del xampany va començar amb Gaston que va comercialitzar unes quantes ampolles.

A la dècada de 1960, el seu fill Serge i la seva dona Suzy, després d’haver assumit el negoci, van fer prosperar el negoci del xampany venent tota la seva collita a particulars mitjançant el boca-orella.

Des de 1992, Dosy, el fill de Serge, s’ha fet càrrec de la finca amb la seva dona Ghislaine (també viticultora). Amb l’ampliació de la producció, amb l’aportació personal de la seva dona i la compra de vinyes, la producció i les vendes s’han duplicat des d’aleshores.

Ara, els seus dos fills treballen a les vinyes i de la mateixa manera en l’elaboració de cuvées i la seva comercialització.

Respectuosa amb la tradició, la Champagne House Lecomte Père et Fils, a Vinay, prop d’Epernay (51), ha optat recentment per modernitzar el seu funcionament, per oferir-vos, entre l’excel·lència i els alts estàndards, el seu amor pel xampany tot cultivant una certa part de misteri.

L’abús d’alcohol és perillós per a la salut. Per consumir amb moderació. Champagne LECOMTE ET FILS.