ESDEVENIMENTS PER A TOTHOM A LA TARDOR ARRIBA L’ANDORRA SHOPPING FESTIVAL! El novembre és el mes per excel·lència en què tradicionalment anem a comprar i renovem el nostre armari. Tendències, gastronomia i moltes animacions i música en directe que no et pots perdre… T’esperem del 29 d’octubre al 14 de novembre a l’Andorra Shopping Festival, l’esdeveniment gratuït que podràs gaudir amb els teus a l’aire lliure. Hi hauran moltes sorpreses per a tothom! *Aquest programa pot ser modificat en tot moment per motius aliens a l’organització.

Author:

ESDEVENIMENTS PER A TOTHOM A LA TARDOR ARRIBA L'ANDORRA SHOPPING FESTIVAL! El novembre és el mes per excel·lència en què tradicionalment anem a comprar i renovem el nostre armari. Tendències, gastronomia i moltes animacions i música en directe que no et pots perdre… T’esperem del 29 d’octubre al 14 de novembre a l'Andorra Shopping Festival, l’esdeveniment gratuït que podràs gaudir amb els teus a l’aire lliure. Hi hauran moltes sorpreses per a tothom! *Aquest programa pot ser modificat en tot moment per motius aliens a l’organització.

ESDEVENIMENTS PER A TOTHOM
A LA TARDOR ARRIBA L’ANDORRA SHOPPING FESTIVAL!
El novembre és el mes per excel·lència en què tradicionalment anem a comprar i renovem el nostre armari. Tendències, gastronomia i moltes animacions i música en directe que no et pots perdre… T’esperem del 29 d’octubre al 14 de novembre a l’Andorra Shopping Festival, l’esdeveniment gratuït que podràs gaudir amb els teus a l’aire lliure. Hi hauran moltes sorpreses per a tothom!

*Aquest programa pot ser modificat en tot moment per motius aliens a l’organització.