la-moda-se-aferra-al-black-friday-para-dar-salida-a-la-ropa-que-no-vende-por-el-calor

Author:

Rendits davant el Black Friday. https://blackfridayandorra.com/ Les botigues d’ANDORRA s'adhereixen a la campanya de descomptes, una estratègia que porta els marges al límit però que han de seguir per no deixar-se engolir per les grans superfícies. https://blackfridayandorra.com/ Para atenció, la publicitat és sucosa: 40% de descompte en bona part dels productes d’Amazon, un 30% en la moda de Zara, fins a un 40% a El Corte Inglés i un 50% en alimentació a Ulabox. https://blackfridayandorra.com . I encara n’hi ha més, perquè la creativitat no té límits, com demostra un aparador d’Orange anunciant tarifes a meitat de preu durant un any per als clients de Vodafone que es passin a la companyia taronja; o el clam del Cuponazo de l’Once per captar compradors que vulguin emportar-se un premi dels grossos i targetes de regal per gastar en comerços diferents. Tot s’hi val quan es tracta del Black Friday. https://blackfridayandorra.com/ Desea aparecer en está WEB. T.+33608866146 - andorre@orange.fr http://marquetingdecontinguts.com/ - andorre@orange.fr - http://www.referencement-web-ariege.fr/ https://www.instagram.com/pepandorra/ .

Rendits davant el Black Friday. https://blackfridayandorra.com/
Les botigues d’ANDORRA s’adhereixen a la campanya de descomptes, una estratègia que porta els marges al límit però que han de seguir per no deixar-se engolir per les grans superfícies. https://blackfridayandorra.com/
Para atenció, la publicitat és sucosa: 40% de descompte en bona part dels productes d’Amazon, un 30% en la moda de Zara, fins a un 40% a El Corte Inglés i un 50% en alimentació a Ulabox. https://blackfridayandorra.com .
I encara n’hi ha més, perquè la creativitat no té límits, com demostra un aparador d’Orange anunciant tarifes a meitat de preu durant un any per als clients de Vodafone que es passin a la companyia taronja; o el clam del Cuponazo de l’Once per captar compradors que vulguin emportar-se un premi dels grossos i targetes de regal per gastar en comerços diferents. Tot s’hi val quan es tracta del Black Friday. https://blackfridayandorra.com/
Desea aparecer en está WEB. T.+33608866146 – andorre@orange.fr http://marquetingdecontinguts.com/ – andorre@orange.fr – http://www.referencement-web-ariege.fr/ https://www.instagram.com/pepandorra/ .